Om Mig

Om Flow with Fanny

Vem Är Fanny Elgstrand?

Jag är utbildad personlig tränare och hälsocoach via Lillsveds idrottsfolkhögskola, jag besitter även en 200h yogalärarutbildnings certifiering via Yogayama och Yoga Alliance.

Jag är en kreativ och högkänslig själ som drivs av att få skapa, möta människor och sätta all min energi i rörelse.

Varför Yoga?

Jag fick upp ögonen för yoga när jag studerade på gymnasiet – insåg snabbt hur mycket yogan och den medvetna närvaron hjälpte mot ångest, oro och stress. Sen dess har jag drömt om att få dela min kunskap kring yoga, medveten närvaro och fysisk praktik till de
som har samma behov som jag hade i tidig tonår och även än idag har.

Jag driver FlowWithFanny med en vision om att få inspirera, sprida glädje och väcka intresset för den egna kroppen hos varje individ jag möter på yogamattan.

”Be the energy you want to attract”

Filosofi & Vision

Mitt Fokus

Min vision är att inspirera och motivera dig och eller ditt företag/förening genom yoga och föreläsningar. Jag tar hänsyn till hela människan – kropp, sinne och själ.

Bättre Kroppskontroll

När jag började praktisera yoga stärktes min relation till min kropp. Jag fick utmana mig på yogamattan på ett sätt jag inte hade gjort innan.

Sinnesnärvaro

När du kommer i kontakt med ditt eget inre så blir du med stor sannolikhet snällare och mer accepterande mot dig själv.

Stresslindring

Min yogamatta är min free-zone.
Det är häftigt att uppleva total mental närvaro, min yoga och meditation hjälper mig dit!

Se vad andra säger

Upplevelsen av att Yoga med Fanny

”Kära Fanny, tusen tack för dina sköna yogaklasser under den här veckan. Du är en fantastiskt duktig instruktör och den härligaste människan! Är så tacksam för den här veckan tillsammans med dig.”

Linda,

Deltagare, Yogaresa på AquaVista

”Min bästa yogaklass med Fanny var när vi yogade på en klippa i solnedgången! Det var inte bara första gången med Fanny utan den första yogaklassen i mitt liv! Glömmer aldrig. Har gått från soffan till Acroyoga”

Jacob Ydremo

Vän

”Jag var med på en av Fannys
klasser med temat Happy Hips, mina höfter jublade! Har aldrig träffat en yogalärare med en sån utstrålning, energi och härligt flöde. Man vill bara ha mer av Fanny!”

Anna Wallentinson

Medlem X-Force, Linköping